Ръководство

ДИРЕКТОР


lyubkaЛюбка Найденова

магистър по история
Госпожа Найденова е завършила Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“, специалност история. Постъпва в училището през април 1992 г. и работи като учител по история. От септември 1996 г. е помощник-директор по учебната дейност. Преподава история и цивилизация. Директор е от август 2010 г.


ЗАМЕСТНИК-ДИРЕКТОРИ

b-mladenovaинж. Борка Младенова
заместник-директор по административно-стопанската дейност, магистър по химия, V ПКС
Завършила е Химикотехнологичния и металургичен университет – София, където се дипломира като инженер-химик. Работи в училището от 1994 г. като учител по химия. От септември 2002 г. е заместник-директор по учебната дейност, а от 2012 г. – заместник-директор по административно-стопанската дейност.
E-mail: bmladenova@lk-vidin.eu


 
g-netovaГалина Нетова
заместник-директор по учебната дейност, магистър по руска филология и информатика, I  ПКС
Дипломира се като магистър по руска филология през 1989 г. във Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“ и през септември същата година постъпва като учител по руски език в училището. През 2008 г. завършва магистратура по информатика във Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“. До 2014 г. работи като учител по ИТ и ръководител компютърен кабинет. От септември 2014 г. е заместник-директор по учебната дейност. Преподава информационни технологии.
E-mail: gnetova@lk-vidin.eu