Кампании

Освен, че сме съпричастни, ние участваме активно в различни обществени кампании.

Международната инициатива „Бъди умен, бъди мил“

На 29 септември 2016 г. над 260 служители на Теленор България заедно с експерти от Националния център за безопасен интернет (НЦБИ) се срещнаха с над 10 хиляди български деца от над 60 училища в цялата страна.

Нашето училище единствено в града посрещна доброволеца от Теленор бате Любо – бивш възпитаник на училището, който по занимателен начин припомни на децата от начален етап как да използват интернет безопасно.

Образователната игра „Знам и мога в интернет“ на килима от винил бе в помощ на децата да се запознаят с различни рискови ситуации, свързани с тормоза в интернет и да усвоят успешни стратегии за справяне с тях. Събитието се проведе в рамките на международната инициатива „Бъди умен, бъди мил“ на Теленор.

Проучвания сочат, че онлайн тормозът е проблем в почти всички училища в България и Европа. Темата е много важна, което изисква децата да мислят по нея и да могат да я обсъдят с връстниците си и с по-възрастните хора около себе си.

„БЕЗОПАСЕН ДОМ ПРЕЗ ЗИМАТА ЗА МЕН И МОЕТО СЕМЕЙСТВО!“

Информационно – разяснителна кампания на Главна дирекция „ПБЗН“ – МВР за недопускане и намаляване на пожарите през есенно – зимния отоплителен период.

„ПАЗИ ГОРИТЕ!“