Галерия

ЛЯТО ПО НП „ОТНОВО ЗАЕДНО“

Група от тридесет ученици с трима ръководители от нашето училище летуваха от 12 до 17 юли 2021г. в курортен комплекс "Албена" по НП "Отново заедно". Това са учениците, изявили желание и отговарящи на критериите, приети от педагогическия съвет. Интересни и забавни игри с аниматори впечатлиха лагерниците: среща по водна топка, плажни игри край морето, детска дискотека. С познавателна цел посетиха Аладжа манастир. За здравословното хранене с биопродукти слушаха лекция на доцент Красимира Стоянова в хотел "Фламинго". Курорт "Албена" вече 22 години е носител на наградата "Син флаг". Покрива 28 критерия за екодестинация. В ресторантите към хотелите се сервират биохрани собствено производство. Ръководители на групата ученици бяха преподавателите Елеонора Цветкова, Зоя Младенова и Ангелина Иванова.

Изпращане на седми клас

На 2 юли 2021 г. в актовата зала тържествено изратихме нашите седмокласници. Успех в новите училища, много сбъднати мечти и попътен вятър в платната пожела ръководството на училището ни.

Четвърти клас - изпращане

Учениците от четвъртите класове получиха своя документ за завършен начален етап на обучението си и се разделиха със своите преподаватели. Весела ваканция и успешен старт в пети клас!

Екскурзия до Враца

Учениците от четвъртите класове на училището ни посетиха исторически и културни забележителности по време на екскурзия на 29. 06. в гр. Враца.

Областно състезание на ученическите екипи по първа помощ

Ученическият отбор на ОУ " Любен Каравелов" се класира на трето място в областното състезание на ученическите екипи по първа помощ, целящо проверка на уменията на състезателите за оказване на първа долекарска помощ. Благодаря на капитана на отбора Мартин Петров и съотборниците му Иван Иванов, Антъни Илиев и Николай Митков за старанието! Старши учител Сашка Маринова, 25. 06. 2021г.

1 2 ... 57